<P>The SMS 2003 Administration Feature Pack (English) has been updated for SMS 2003 Service Pack 1. The SMS 2003 Administration Feature Pack contains three tools: the Manage Site Accounts Tool, the Transfer Site Settings Wizard, and the Elevated Rights Deployment Tool. The following describes each tool.</P><P><TABLE class=quickInfo borderColor=#cccccc cellSpacing=0 cellPadding=3 rules=rows border=0><TBODY><TR><TD style="PADDING-RIGHT: 5px; PADDING-LEFT: 5px; FONT-WEIGHT: bold; FILTER: progidXImageTransform.Microsoft.Gradient(GradientType=1, StartColorStr='#A5C6E9', EndColorStr='#E4EFFA'); PADDING-BOTTOM: 5px; PADDING-TOP: 5px; FONT-FAMILY: verdana" align=left bgColor=#0066cc colSpan=2><B class=quickInfoTitle><FONT face=Tahoma size=2>QuickInfo</FONT></B></TD></TR><TR><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><B><FONT face=Tahoma size=2>Dateiname:</FONT></B></P></TD><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>SMS2003SP1_AdminFP_DEU.exe</FONT></P></TD></TR><TR><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><B><FONT face=Tahoma size=2>Downloadgröße:</FONT></B></P></TD><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>2251 KB</FONT></P></TD></TR><TR><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><B><FONT face=Tahoma size=2>Veröffentlichungsdatum:</FONT></B></P></TD><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>10.12.2004</FONT></P></TD></TR><TR><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><B><FONT face=Tahoma size=2>Version:</FONT></B></P></TD><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>2.50</FONT></P></TD></TR></TBODY></TABLE></P><P><A href="http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=7bd3a16e-1899-4e0b-bb99-1320e816167d&DisplayLang=de" target=_blank>Download / Infos</A></P>

XImageTransform.Microsoft.Gradient(GradientType=1, StartColorStr='#A5C6E9', EndColorStr='#E4EFFA'); PADDING-BOTTOM: 5px; PADDING-TOP: 5px; FONT-FAMILY: verdana" align=left bgColor=#0066cc colSpan=2><B class=quickInfoTitle><FONT face=Tahoma size=2>QuickInfo</FONT></B></TD></TR><TR><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><B><FONT face=Tahoma size=2>Dateiname:</FONT></B></P></TD><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>SMS2003SP1_AdminFP_DEU.exe</FONT></P></TD></TR><TR><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><B><FONT face=Tahoma size=2>Downloadgröße:</FONT></B></P></TD><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>2251 KB</FONT></P></TD></TR><TR><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><B><FONT face=Tahoma size=2>Veröffentlichungsdatum:</FONT></B></P></TD><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>10.12.2004</FONT></P></TD></TR><TR><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><B><FONT face=Tahoma size=2>Version:</FONT></B></P></TD><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>2.50</FONT></P></TD></TR></TBODY></TABLE></P><P><A href="http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=7bd3a16e-1899-4e0b-bb99-1320e816167d&DisplayLang=de" target=_blank>Download / Infos</A></P>
Lesezeichen