<P>It's time to give your Tablet PC a new look. Install the Windows XP Tablet PC Edition 2005 Energy Blue Theme Pack and see the difference. New colors, new effects and a new wallpaper will give your Tablet a fresh, updated appearance.</P><P><TABLE class=quickInfo borderColor=#cccccc cellSpacing=0 cellPadding=3 rules=rows border=0><TBODY><TR><TD style="PADDING-RIGHT: 5px; PADDING-LEFT: 5px; FONT-WEIGHT: bold; FILTER: progidXImageTransform.Microsoft.Gradient(GradientType=1, StartColorStr='#A5C6E9', EndColorStr='#E4EFFA'); PADDING-BOTTOM: 5px; PADDING-TOP: 5px; FONT-FAMILY: verdana" align=left bgColor=#0066cc colSpan=2><FONT face=Tahoma size=2>Quick Info</FONT></TD></TR><TR><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>File Name:</FONT></P></TD><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>WindowsXP-TabletPC-EnergyBlueTheme-x86-ENU.exe</FONT></P></TD></TR><TR><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>Download Size:</FONT></P></TD><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>1693 KB</FONT></P></TD></TR><TR><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>Date Published:</FONT></P></TD><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>10/11/2004</FONT></P></TD></TR><TR><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>Version:</FONT></P></TD><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>1.0</FONT></P></TD></TR></TBODY></TABLE></P><P><A href="http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=86268ffa-70b1-4814-bd00-2d380dc5a89d&displaylang=en" target=_blank>Download / Infos</A></P>

XImageTransform.Microsoft.Gradient(GradientType=1, StartColorStr='#A5C6E9', EndColorStr='#E4EFFA'); PADDING-BOTTOM: 5px; PADDING-TOP: 5px; FONT-FAMILY: verdana" align=left bgColor=#0066cc colSpan=2><FONT face=Tahoma size=2>Quick Info</FONT></TD></TR><TR><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>File Name:</FONT></P></TD><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>WindowsXP-TabletPC-EnergyBlueTheme-x86-ENU.exe</FONT></P></TD></TR><TR><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>Download Size:</FONT></P></TD><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>1693 KB</FONT></P></TD></TR><TR><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>Date Published:</FONT></P></TD><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>10/11/2004</FONT></P></TD></TR><TR><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>Version:</FONT></P></TD><TD style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px; PADDING-RIGHT: 5px; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; BORDER-LEFT: #cccccc 1px; PADDING-TOP: 5px; BORDER-BOTTOM: #cccccc 1px solid"><P class=quickInfoItem><FONT face=Tahoma size=2>1.0</FONT></P></TD></TR></TBODY></TABLE></P><P><A href="http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=86268ffa-70b1-4814-bd00-2d380dc5a89d&displaylang=en" target=_blank>Download / Infos</A></P>
Lesezeichen